Tabulex

I Halsnæs Kommunes daginstitutioner benytter vi det elektroniske system Tabulex til registrerings- og kommunikationsplatform imellem forældre og institution.

Forside på Tabulex

Daglig registrering af børn

Tabulex er det system, vi bruger til at registrere børnene i. Derfor forventer vi, at alle forældre "krydser deres barn ind" på vores skærme når de kommer, og at de "krydser deres barn ud" når de går hjem om eftermiddagen.

På den måde har medarbejderne altid et overblik over, hvilke børn der er i institutionen.

Derudover er det vigtigt at I skriver, hvad tid I forventer at hente jeres barn.

Ved at I som forældre registrerer, hvornår jeres barn bliver hentet kan børnehuset lettere planlægge dagen i huset i forhold til personale, aktiviteter og dit barns sovetider.

Ferie, fridage og sygdom

Det er vigtigt at I registrerer på Tabulex, hvornår jeres barn holder ferie, fridage eller er syg.

Ved at I som forældre registrerer ferier, fridage og sygdom på Tabulex kan børnehuset lettere planlægge dagen i huset i forhold til personale og aktiviteter.

Tabulex til meget mere

Vi bruger desuden Tabulex til at dele billeder, vigtige oplysninger og aktuelle aktiviteter.

I vil igennem Tabulex kunne holde jer opdateret omkring jeres barns hverdag i børnehuset, og tale med jeres barn om de aktiviteter vi har lavet, og de ture vi skal på.

OBS: Det er kun forældre i børnehuset, der har adgang til de billeder og den kommunikation, som bliver sendt ud på Tabulex.

Log på Tabulex

Sidst opdateret 5. april 2018