Redelighed, Helhed, Mulighed

Forældresamarbejde

For at jeres barn kan trives i institutionen er det vigtigt, at vi har et godt samarbejde med jer, og her er dialogen vigtig, både den formelle og den uformelle. Vi afholder ikke årlige forældresamtaler, men indkalder til samtale, hvis vi finder behov for det, ligesom I forældre kan bede om en samtale, hvis I har en bekymring om jeres barn eller andet. Vi indkalder til forældremøde vedrørende kommende skolebørn, hvor der blandt andet drøftes skoleparathed.
Ligesom I har nogle forventninger til os, har vi også nogle forventninger til jer i dagligdagen.

Skiftetøj: Det er vigtigt, der er et sæt skiftetøj i deres garderobe, hvis de bliver våde, tisser i bukserne o.lig. Husk navn i alt tøj og sko. En lille reminder: i perioder er vores legeplads meget våd og mudret.

Garderoben: Hjælp jeres barn med at holde orden i garderoben, sko sættes på skohylden og overtøj hænges på knagen, således at når I går hjem, er der intet der ligger og flyder på gulvet.

Tøj til årstiden: I Danmark skifter vejret rigtig hurtigt, og derfor er det vigtigt at have tøj med til årstiden. Men husk også at få tjekket, om barnet stadig kan passe tøjet. Husk især om vinteren følgende:
 Mange børn bliver kørt til børnehave og har derfor ikke flyverdragt og vanter på, men når de skal på legepladsen er der behov for hue, vanter og flyverdragt.
Man skal tænke på, at i Danmark blæser det temmelig meget, vindhastigheden og temperaturen giver mange gange en lav temperatur og det kan være temmelig koldt ude på legepladsen. Der er meget åbent på vores legeplads.
Vi anbefaler luffer og elefanthuer.
Det er fint at have en frakke på til transport mellem hjem og børnehave, så kan I lade flyverdragten hænge og kun tage den med hjem til weekenden.

Tørreskabe: Vi kan desværre ikke påtage os at hænge tøj  og støvler i tørreskabet.  Det er alene af den grund, at rigtig meget tøj ikke tåler tørrreskabe og det er derfor, for tidskrævende for os at finde ud af, hvad der tåler det og hvad der ikke tåler det. Forældre er dog velkomne til at benytte tørreskabene. I må gerne tænde varmeskabene, de bliver slukket når børnehaven lukker.

Senest opdateret 22. april 2015

Børnehuset KREGME

Børnehuset Kregme.
Leder:
Rikke Heidi Laugesen
Mobil: 30 70 14 04
mail: rihel@halsnaes.dk 

Afdeling Præstesvinget
Præstesvinget 3. 3300 Frederiksværk
Telefon: 47 76 08 10
Daglig pædagogisk leder:
Susi Søbjerg Boerne
mobil: 40 22 29 87
mail: susbo@halsnaes.dk


Afdeling Hovedgaden
Hovedgaden 25. 3310 Ølsted
Telefon: 47 74 95 72
Daglig pædagogisk leder:
Ann-Birgit Spetting Wille
Mobil:51 67 54 51
mail: abwi@halsnaes.dk


Afdeling Ølstedvej
Ølstedvej 24. 3310 Ølsted
Telefon:
Børnehaven:29 74 24 14
Vuggestuen:29 74 25 64
Daglig pædagogisk leder
Bettina Freisner
Mobil: 51 67 54 52
mail:bettf@halsnaes.dkÅbningstider:
mandag til torsdag: kl. 6.00-17.30
fredag: kl. 6.00-17.00


Webmaster:
Mail:
ansbs@halsnaes.dk